Casema
Wij wilden als "traditionele televisiedistributeur" meer waarde uit ons kabelnetwerk halen door de introductie van nieuwe interactieve diensten, ondermeer met Casema Digitale Televisie. Wij zochten derhalve ondersteuning bij de ontwikkeling en implementatie van een product waarmee niemand inhoudelijk ervaring had, maar waarvan vroegtijdige keuzes bepalend zouden zijn voor succes en de toekomst van het bedrijf.
Phaistos heeft mij geholpen in alle operationele hectiek de rode draad van de commerciële strategie vast te houden en waar nodig aan te passen, terwijl zij de ontwikkeling van de benodigde infrastructuur van kopstation tot klant naadloos daarin integreerden.
In een later stadium heeft Phaistos ons tevens geholpen met het ontwikkelen van een aantal concrete diensten als tv-mail en tv-gaming. Phaistos heeft eveneens zorggedragen voor de operationele en technische intergratie van het product Digitale Televisie in de bestaande organisatie. Er zijn, met zekerheid, vele zaken niet gelopen als gepland in deze pionierstijd, maar wat voor mij telt is het feit dat ik in ieder geval een partij had die voor mij een constante, betrouwbare factor vormde. Phaistos heeft waargemaakt waarvoor ik ze heb aangenomen!”

Sytse Zuidema
VP Mass Market, Casema

TERUG NAAR REFERENTIES© 2003 Phaistos :: Design by Imade :: Alle rechten voorbehouden.
Contactgegevens Referenties Verschillende projecten Ons team Het bedrijfsprofiel