Phaistos is een onafhankelijk adviesbureau, opgericht in 1998. De expertise van Phaistos ligt op het gebied van projectmanagement, interim-management en advisering. Wij richten ons op projecten met een nadrukkelijke verbinding tussen technische en bestuurlijke complexiteiten.

De naam van het bedrijf is afgeleid van een rond kleitablet, genaamd de Phaistos schijf. De schijf staat symbool voor kennisoverdracht, eenvoud en duurzaamheid. In ons bedrijf is deze combinatie terug te vinden. Het toepassen van onze kennis en het aandragen van oplossingen worden gekenmerkt door eenvoud en duurzaamheid, waarbij er naast de inhoud ook oog is voor de verpakking van de boodschap.

De schijf lijkt op het eerste gezicht complex. Als er echter in detail naar gekeken wordt, ziet men alledaagse symbolen. Dit is de analogie die wij toepassen op complexe situaties. Eerst ontrafelen we de complexheid, zodat er meer begrijpelijke en tastbare elementen bovenkomen, vervolgens werken we naar het gewenste resultaat toe. Deze aanpak zorgt ervoor dat we het eindresultaat niet uit het oog verliezen.

Wij vervullen onze opdrachten met ethiek en een hoge mate van klanttevredenheid. Geen tijd verspillen met praten, maar doen is hierbij ons motto.


© 2003 Phaistos :: Design by Imade :: Alle rechten voorbehouden.
Contactgegevens Referenties Verschillende projecten Ons team Het bedrijfsprofiel